Τι άλλο θα δείτε

Δράσεις αλληλεγγύης στο Πάρκο
-2ο Λύκειο Αιγίου: Bazaar από τους μαθητές του σχολείου, από 23 – 31 Δεκεμβρίου ( απόγευμα).
- Το Χαμόγελο του Παιδιού:Bazaar εορταστικών ειδών, από 20 – 23 Δεκεμβρίου.
- 1ο Λύκειο Αιγίου:Bazaar από τους μαθητές του σχολείου, από 22 – 26 Δεκεμβρίου (10:00 έως 22:00) και 27,29,30 Δεκεμβρίου (απόγευμα) και 31 Δεκεμβρίου (πρωί).
-Γενικό Λύκειο Διακοπτού :Bazaar από τους μαθητές του σχολείου, από  16,17,28 Δεκεμβρίου (απόγευμα) και 26,27,29,30,31 (πρωί).

Στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο με τα «Παραμύθια» μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις
Στον πανέμορφο κήπο των Υψηλών Αλωνίων, στην καρδιά της πόλης του Αιγίου, που φέτος μετατρέπεται σε ένα ονειρικό Χριστουγεννιάτικο Πάρκο με παραμύθια, καθημερινά θα μας περιμένουν στιγμές χαράς και διασκέδασης μαζί με το γενναίο Χιόνη και την Ελπίδα.
Στην παρέα μας και η καλή Νεράιδα του Νότου Αουρόρα  Αουστράλις, που με το μαγικό κρυόλιθο ζωντάνεψε το γενναίο Χιόνη, αλλά  και η Νεράιδα του Βόρειου Πόλου Αουρόρα Μπορεάλις, που έδειξε στο Χιόνη και την παρέα του το Αόρατο Κάστρο που ήταν φυλακισμένος    ο Μεγάλος Ρυθμιστής του Κλίματος.
Και όσο το παραμύθι θα ξετυλίγεται,  ο Αϊ Βασίλης θα μας υποδέχεται καθημερινά για να ακούσει τις επιθυμίες μας, στο Εργαστήρι των Χριστουγέννων, η Μαργαρίτα και η Ελευθερία θα φτιάχνουν μαζί με τα παιδιά  πανέμορφα στολίδια, ζωγράφοι, παραμυθούδες και θεατρικές παραστάσεις θα μαγεύουν καθημερινά, μικρούς και μεγάλους και το Λιχουδόσπιτο θα προσφέρει υπέροχα λαχταριστά γλυκίσματα, ενώ η Μαύρη Πριγκίπισσα Σταφίδα, ΠΟΠ Βοστίτσα, σε εορταστική συσκευασία θα δίνει ενέργεια και δύναμη για ατέλειωτο παιχνίδι.
Χορωδίες, ακορντεόν, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, αλλά και συναυλίες, θα μας διασκεδάζουν στο φανταστικό Πάρκο.
Και η έκπληξη που δεν πρέπει να χάσει κανείς!!!
«Ένα υπέροχο ταξίδι στη γνώση από το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο», όπου καθημερινά από 26/12/17 έως 1/1/18, με ελεύθερη είσοδο θα ταξιδεύει τα παιδιά στα μυστικά του ουρανού.
Και όταν ο Άγιος Βασίλης παραμονές Χριστουγέννων τραβήξει τα γκέμια των ταράνδων πάνω από τα Ψηλά Αλώνια, για να κατεβάσει τη μικρή Ελπίδα, θα έχουμε όλοι κερδίσει, γιατί πιστέψαμε στο θαύμα των Χριστουγέννων και δεν αφήσαμε την ΕΛΠΙΔΑ να σβήσει…..

Betting site http://cbetting.co.uk more info for Paddy Power Offers
Χριστουγεννιάτικο Πάρκο Αιγίου ©2014 - σήμερα: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας • Επικοινωνία
Σχεδιασμός-Ανάπτυξη: Τάσος Δροσιάδης, CreativityWeb, Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ιστοσελίδων