Για άλλη μια χρονιά το φιλόξενο και μοναδικό Πάρκο των Χριστουγέννων υποδέχτηκε χιλιάδες επισκέπτες και συνεχίζει να δέχεται καθημερινά μικρούς και μεγάλους έως και τις 6 Ιανουαρίου, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη γιορτινή εμπειρία.

Για 7η χρονιά ο κήπος των Υψηλών Αλωνίων μετατράπηκε σε ένα παραμύθι και χάρισε χαμόγελα και κέφι, όμως ένα ακόμη ταξίδι φτάνει στο τέλος του, τουλάχιστον μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα! Έτσι το Πάρκο των Χριστουγέννων αποχαιρετά τους φίλους του με την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την Κυριακή 6 Ιανουαρίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελευταίων ημερών λειτουργίας:

Την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στις 12:00 η μαγεία της αφήγησης ενός παραμυθιού, δημιουργεί την ικανότητα στους ανθρώπους να φτιάχνουν εικόνες. Η αφηγήτρια Βάσω Κυριακοπούλου μας μεταφέρει στη χώρα των παραμυθιών! Το απόγευμα στις 18:00 έρχονται «Τα Μικρά Καλικαντζαράκια» από την ηθοποιό και εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού Αναστασία Πετρίδη, η οποία διασκεδάζει του μικρούς φίλους του Πάρκου ,με ένα χαρούμενο θεατρικό παιχνίδι, γεμάτο γέλιο και σκανταλιές.

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου η μέρα ξεκινάει με την αφήγηση ενός παραμυθιού στις 11:30 από την αφηγήτρια – εκπαιδευτικό Αθηνά Σκανδάμη όπου οι μικροί φίλοι αφήνονται στην γλυκύτητα της αφήγησης ενός παραμυθιού! Αμέσως μετά στις 12:00 o μικρός  Καλοκάντζαρος μπερδεύεται στα πόδια του ξυλοπόδαρου Τρίκι, δημιουργώντας απίστευτες ιστορίες που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι σε ένα πρόγραμμα με ζογκλέρ!

Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου στις 12:30 ανήμερα των Θεοφανείων το Πάρκο αποχαιρετά τους φίλους του με την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Με ανάμεικτα τα συναισθήματα της λύπης για το φετινό τέλος αλλά και της γλυκιάς προσμονής για την επόμενη χρονιά ο δήμαρχος, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και οι συντελεστές του Πάρκου κόβουν την πίτα ανταλλάσσοντας ζεστές ευχές και ευχαριστώντας όσους αγκάλιασαν και τη φετινή συλλογική προσπάθεια. Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα υπέροχο γούρι για να του θυμίζει τις όμορφες στιγμές που έζησε στο Πάρκο. Η πίτα είναι μια προσφορά του Αρίστου Τηλιγάδη.