Με ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, συνεχίζεται το πρόγραμμα του «Πάρκου των Χριστουγέννων», της διοργάνωσης του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. που για πέμπτη χρονιά αποτελεί σημείο αναφοράς ως το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Δυτικής Ελλάδας.

Τις περασμένες μέρες, το Πάρκο φιλοξένησε όμορφες στιγμές στους χιλιάδες επισκέπτες του, ενώ το πρωί της Κυριακής η Φιλαρμονική Αιγίου «Ευτέρπη» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Λεωνίδα Χαραλαμπόπουλου, χάρισε στον κόσμο μια ευχάριστη χριστουγεννιάτικη νότα. Τη Δευτέρα το πρωί, οι μαθητές της Δ’τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου παρουσίασαν το παραμύθι «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα», σε σκηνοθετική επιμέλεια της θεατρολόγου Ιωάννας Στεφανάτου, ενώ το απόγευμα η σχολή χορού «Danza con Fuerza» παρουσίασε χορογραφία Zumba σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, από επίλεκτες γυναικείες παρουσίες! Τη δε Τρίτη, οι μαθητές της Α’ και της Β’ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου παρουσίασαν «Τα Καλικαντζαράκια» και τη «Μάγισσα Φρικαντέλα» του Ευγένιου Τριβιζά, σε σκηνοθετική επιμέλεια της θεατρολόγου Ιωάννας Στεφανάτου.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου ως εξής:

Ώρα 11:00 Τα παιδιά του 2ου  Δημοτικού Σχολείου,  5ου  Δημοτικού Σχολείου και του Ειδικού Σχολείου Αιγίου ψάχνουν που είναι κρυμμένοι ο Μολυβένιος Στρατιώτης και η Μπαλαρίνα. Άραγε θα τους ανακαλύψουν;
Ώρα 18:00 «Let it snow – Foxtrot». Η σχολή χορού «Danza con Fuerza» παρουσιάζει μια χορογραφία foxtrot σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Ένας βασιλικός χορός που χορεύεται από δυο ζευγάρια και μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές.
Το απόγευμα στο Λιχουδόσπιτο του Πάρκου, το Ζαχαροπλαστείο «ΠΡΑΛΙΝΑ» και τα μέλη του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αιγίου ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν νόστιμους λουκουμάδες, τηγανίτες και ζεστό τσάι σε όσους βρεθούν στο Πάρκο των Χριστουγέννων.
Ώρα 19:30 Ο DJ Γιάννης Τζόβολος  με τις Live μουσικές επιλογές του, μας ταξιδεύει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

Το Πάρκο παραμένει ανοιχτό καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Το πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αιγιαλείας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.parkoxristougennon.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram).