Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η λειτουργία του Πάρκου των Χριστουγέννων στο Αίγιο, που φέτος υπολογίζεται πως φιλοξένησε πάνω από 20.000 επισκέπτες από όλη τη Δυτική Ελλάδα (και όχι μόνο) στο πλούσιο σε εικόνες και συναισθήματα σκηνικό του, με πρωταγωνιστή τον Μολυβένιο Στρατιώτη.

Η διοίκηση και το επιτελείο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Πάρκου την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι. Το φλουρί της βασιλόπιτας χαρίζει σε έναν τυχερό το γούρι της χρονιάς, για να θυμίζει τις όμορφες στιγμές που περάσαμε όλοι φέτος στο Πάρκο των Χριστουγέννων. Σε περίπτωση βροχόπτωσης, η κοπή της πίτας θα γίνει στον Πύργο των Υψηλών Αλωνίων.

Καιρού επιτρέποντος, στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής το νεανικό pop συγκρότημα «Μωβ» (Βασίλης Σκανδάμης, Μαρία Κρούσκου, Κώστας Κιντής) θα παίξουν σε ρυθμούς εορταστικούς, τραγούδια από ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο.

Μέχρι την Κυριακή, μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους όλη την ημέρα στο Πάρκο (ανοιχτό 10 π.μ. – 10 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο).