Ο δημοτικός κινηματογράφος “Απόλλων”, βάζει τα γιορτινά του και υποδέχεται τους μικρούς του φίλους αλλά και όσους νιώθουν ακόμη παιδιά, για τρεις ξεχωριστές προβολές με πολλές εκπλήξεις! Η Ραπουνζέλ, ο Άι Βασίλης και ο Μικρός Πρίγκηπας, αφήνουν για λίγο, το Πάρκο των Χριστουγέννων και επισκέπτονται τον κινηματογράφο «Απόλλωνα», μοιράζοντας πλατιά χαμόγελα και πλούσια δώρα στα διαλείμματα των προβολών!

Ο κινηματογράφος έχει “ντύσει” τα Χριστούγεννά μας με όμορφες αναμνήσεις που μας θυμίζουν την σπιτική θαλπωρή και το πνεύμα των ημερών. Μια ιδανική ευκαιρία για στιγμές οικογενειακής χαράς με το φως του προβολέα να «ζεσταίνει» τις ψυχές μας! Ο μαγικός κόσμος του κινηματογράφου συνδυάζεται άψογα με τη γιορτινή μας διάθεση και τα όνειρα μας ζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη!

Το εορταστικό πρόγραμμα ξεκινάει με το «Μαλλία Κουβάρια» την ιστορία της Ραπουνζέλ:

Μια φορά κι έναν καιρό, σ’ έναν πανύψηλο πύργο, ζούσε η Ραπουνζέλ, ένα κορίτσι αλλιώτικο από τ’ άλλα. Με μοναδική της παρέα τον Πασκάλ, ζει με την ελπίδα να της παρουσιαστεί η ευκαιρία να ξεκινήσει για τη μεγάλη περιπέτεια. Όμως, η μοχθηρή Μητέρα Γκόθελ επιμένει να την κρατά έγκλειστη για έναν και μόνο λόγο: οι παράξενα μακριές, χρυσαφένιες πλεξούδες της έχουν τη μαγική δύναμη να χαρίζουν νιάτα και ομορφιά σε όποιον ερχόταν σε επαφή μαζί τους. Βασισμένη στο παραμύθι των αδερφών Γκριμ, η Walt Disney Pictures έβαλε τα καλά της και γιόρτασε την 50η κυκλοφορία ταινίας μεγάλου μήκους κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνίστρια την Ραπουνζέλ.


Σκηνοθεσία: Byron Howard, Nathan Greno
Διάρκεια: 100 λεπτά
Προβολή με ελληνική μεταγλώττιση
Γενική είσοδος: 3 €

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 16:30.