Λίγες μέρες ακόμη απομένουν για το 2019 και το γιορτινό κλίμα πυκνώνει στις καρδιές όλων! Το Πάρκο των Χριστουγέννων βάζει τα καλύτερά του και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για το τελευταίο Σαββατοκύριακο της χρονιάς! Μια σειρά από εκδηλώσεις στο χώρου πάρκου, στο κέντρο της πόλης, στον δημοτικό κινηματογράφο και σε γωνιές της αγοράς, υπόσχονται να ανεβάσουν κατακόρυφα την εορταστική διάθεση!

Αναλυτικό Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου

12:00 “Μελωδικά Χριστούγεννα με άχνη και κανέλα”. Γλυκό, γευστικό και μελωδικό καλωσόρισμα από τις κυρίες του ΚΑΠΗ Αιγίου . Πιάνο: Βασιλική Νάσση .

■ Η ομάδα body music του Πατραϊκού ωδείου, θα παρουσιάσει μια διαδραστική, mini street performance μπροστά από το Aρχοντικό Παναγιωτόπουλου. Εμψυχώτρια: Μαριέφη Βλατάκη.

13:00 “Η Χαμένη Κάλτσα του Άι Βασίλη” . Θεατρικό παιχνίδι-γιορτή από το Θέατρο της Ημέρας και τους εμψυχωτές-θεατροπαιδαγωγούς του. Ο Άι Βασίλης έχασε την κάλτσα του και δεν μπορεί να μοιράσει τα δώρα. Τα παιδιά μέσα από τρελές περιπέτειες φέρνουν τον κόσμο άνω κάτω για να τον βοηθήσουν στην αποστολή του.

17:30 Διαγωνισμός τραγουδιού για παιδιά 12-16 ετών.

■ Μην ξεχάσετε την προβολή της ταινίας “Ο Γιος του Άι Βασίλη” στις 16:30 στον “Απόλλωνα”, με δώρα και εκπλήξεις!

20:00 Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, “Το κουβάρι του Χρόνου” .

Η Ανδρομάχη (Μάγκυ) Μοντζολή, θα ξετυλίξει μαζί μας “το κουβάρι του χρόνου” . Θα μας συντροφεύσει σε μια βραδιά για τον χρόνο που πέρασε….για τον χρόνο που θα ρθει, με ποίηση, λογοτεχνία και μουσική, γνωρίζοντάς μας με έναν ιδιαίτερο τρόπο, πρωτοχρονιάτικα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και του ΄Αντον Τσέχωφ. Στο πιάνο θα συνοδεύει η κα Βασιλική Νάσση.

Η εκδήλωση απευθύνεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ.

Ώρα προσέλευσης 19:30, ώρα έναρξης αυστηρά στις 20:00!

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου

11:00 Κόλπα ταχυδακτυλουργικά και άλλα πολλά μαγικά!

12:00 Angels sing for Christmas. Το φωνητικό σύνολο της Δημοτικής Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας γλιστράει με το μελωδικό του

έλκηθρο στις χιονισμένες πλαγιές όλης της Γης για να καλωσορίσει τη νέα χρονιά. Πιάνο: Βασιλική Νάσση .

■ Η ομάδα body music του Πατραϊκού ωδείου, θα παρουσιάσει μια διαδραστική, mini street performance, μπροστά από τον Πεζόδρομο Ανδρέου Λόντου. Διδασκαλία: Μαριέφη και Δανάη Βλατάκη .

17:00 Πλατεία Αγίας Λαύρας , η μπάντα του ιστορικού Μουσικοχορευτικού Συλλόγου “Φιλαρμονική Ακράτας” θα παρουσιάσει, ένα πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες αλλά και γνωστά ορχηστρικά κομμάτια και τραγούδια από τον ευρύτερο χώρο της κλασσικής, κινηματογραφικής αλλά και νεότερης μουσικής σκηνής. Την μπάντα διευθύνει από το 2007 ο Αρχιμουσικός Ασημακόπουλος Χρήστος .

Θερμές ευχαριστίες στο ταξιδιωτικό γραφείο Σχίζας Tours για τη μεταφορά της Φιλαρμονικής Ακράτας και για την αμέριστη βοήθεία του στις δράσεις του Πάρκου!

17:00 Πάρκο, “Το ταξίδι του Αϊ Βασίλη” . Μία θεατρική χριστουγεννιάτικη έκπληξη με πολλά ζαχαρωτά και δώρα.

18:00 Η μάγισσα καταριέται την πριγκίπισσα. Η αγάπη άραγε μπορεί να λύσει τα φριχτά μάγια και να ξυπνήσει την Ωραία Κοιμωμένη;