Η πρώτη ημέρα της νέας δεκαετίας και της νέας χρονιάς, ξεκίνησε με μια ηλιόλουστη μέρα και με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Πάρκο των Χριστουγέννων, στο Αίγιο, εν μέσω πανηγυρικού κλίματος και σύσσωμης της δημοτικής αρχής.

Με το Πάρκο γεμάτο επισκέπτες, που εκμεταλλεύτηκαν τον εξαιρετικό καιρό,  ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Καλογερόπουλος και η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά, σύσσωμη η δημοτική αρχή και η ομάδα ποδοσφαίρου του Παναιγιαλείου, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκαν για το νέο έτος.

Ο δήμαρχος Αιγιαλείας ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους Αιγιαλείς και τόνισε την φετινή επιτυχία της διοργάνωσης του Πάρκου που υποδέχτηκε χιλιάδες επισκέπτες, συγχαίροντας την πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Τσουκαλά, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους συντέλεσαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Η κα Τσουκαλά με τη σειρά της, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά χρησιμοποιώντας σαν μότο το φετινό μήνυμα του πάρκου για την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ ευχαρίστησε τους χορηγούς και την ομάδα που εργάστηκε σκληρά για την πραγματοποίηση της φετινής διοργάνωσης. Τέλος η κα Τσουκαλά μίλησε για τη φετινή επιτυχία του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου, που σηματοδοτεί την ανάγκη για μια ακόμη μεγαλύτερη διοργάνωση την επόμενη χρονιά.

Μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που μοιράστηκε στους επισκέπτες, ακολούθησε η κλήρωση δώρων, προσφοράς  τοπικών επιχειρήσεων. Στην κοπή της πίτας έδωσαν το παρόν:  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αιγιαλείας κ. Ντίνος, η αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κα Ψυχράμη, ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Καλαμίδας, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Καραϊσκος, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής κ. Βαρδάκης, ο αντιδήμαρχος Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας και Κληροδοτημάτων κ. Μαρινόπουλος, η αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ κα Βασιλακοπούλου – Καρτσωνάκη, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αιγίου κ. Γκιώνης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας κ. Χριστόπουλος, ο γ.γ. του δήμου κ. Ρούσσος, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος κα Γιδά και πλήθος δημοτικών συμβούλων, αυτοδιοικητικοί παραγόντες καθώς και μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα ήταν προσφορά του Αρίστου Τηλιγάδη ενώ ο φλουρί ήταν προσφορά του Χρυσοχοείου Κλωνής.

Τα δώρα που κληρώθηκαν ήταν προσφορά των καταστημάτων: Welcome Stores ΣΠΑΝΟΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, KANELLI BEACH HOTEL & RESTAURANT, ΠΑΝΑΓOΠΟΥΛΟΣ HOME-EXPERT TOOLS-MEGA EURONICS , ΜICROSTORE CARE ΑΙΓΙΟ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΙΓΙΟ, ELECTRO NET ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  και ΡΕΖΕΡΒΑ.

Οι χορηγοί του πάρκου: https://parkoxristougennon.gr/sponsors/