Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες, το Πάρκο των Χριστουγέννων έχει ξεκινήσει τις εορταστικές του δράσεις, δίνοντας έναν γιορτινό τόνο στην καρδιά της πόλης του Αιγίου. Έτσι, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλές και όμορφες δράσεις τις τελευταίες ημέρες.

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου η πλατεία Υψηλών Αλωνίων, «πλημμύρισε» από γιορτινές μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας «Ιωάννης Κοκονέτσης» και τη Φιλαρμονική Ακράτας. Οι ταλαντούχοι μουσικοί της Ανατολικής Αιγιάλειας, έκλεψαν την παράσταση, ερμηνεύοντας γιορτινές και όχι μόνο μελωδίες, «ζεσταίνοντας» έτσι, όσους θεατές αψήφησαν το κρύο και έδωσαν το παρών στη συναυλία. Οι αρχιμουσικοί Χρήστος Ασημακόπουλος και Δημήτρης Μίχαλος από την Φιλαρμονική Ακράτας και Αιγείρας αντίστοιχα, ευχαρίστησαν το κοινό, παρουσιάζοντας τους ένα γεμάτο πρόγραμμα μελωδιών.

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου η περφόρμερ Αθηνά Δεληγεωργοπούλου παρουσίασε ένα παραμυθένιο εναέριο show «Το δάσος που ταξίδευε», εντυπωσιάζοντας με ακροβατικές φιγούρες με πανιά και στέλνοντας ένα μήνυμα προστασίας του δάσους, το οποίο αποτελεί και το φετινό θέμα το Πάρκου.

Το πρωί της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, η ομάδα αφήγησης «Παραμυθανθός» παρουσίασε το βιβλίο του Δημήτρη Μάλλη «Γουφ» των εκδόσεων Ηδύφωνο, με παραμύθια αφιερωμένα σε όλα τα σκυλιά του κόσμου, με μικρούς και μεγάλους να απολαμβάνουν την παρουσίαση. Αφήγηση: Δημήτρης Μάλλης – Καλλιρρόη Μουλά Μουσική: Δημήτρης Μάλλης. Το απόγευμα της Κυριακής μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη ποδηλατάδα που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Αίγιο, έβαλε στο γιορτινό κλίμα την πόλη, με τους ποδηλάτες να περνούν από τους στολισμένους δρόμους της αγοράς του Αιγίου και υπό την καθοδήγηση του πρωταθλητή ποδηλασίας Χρήστου Τσερεντζούλια. Στην επιστροφή, η Χριστουγεννιάτικη παράσταση σχολής χορού Dancing Club της Χαράς Βάκρινου, ανέβασε το εορταστικό κλίμα στα ύψη, κλείνοντας με τον ιδανικό τρόπο ένα γεμάτο τριήμερο δράσεων!