Το Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου στο Αίγιο υποδέχεται τις χριστουγεννιάτικες μέρες με δύο εορταστικά προγράμματα για τους μικρούς μας φίλους, στο πλαίσιο των δράσεων του φετινού Χριστουγεννιάτικου Πάρκου που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.

Το πρώτο από αυτά πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου με την συμμετοχή παιδιών (από 6 ετών και πάνω), τα οποία πέρασαν ξεχωριστά και δημιουργικά στο νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της πόλης.  

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο αλλά και στο Μουσείο Ψηφιακών Εκθεμάτων Αιγιαλείας, μαθαίνοντας την ιστορία του τόπου μας, να ακούσουν χριστουγεννιάτικες αφηγήσεις παραμυθιών, να κάνουν χειροτεχνίες, να φτιάξουν όμορφα στολίδια, να μάθουν πως γιορτάζονταν τα Χριστούγεννα στο Αίγιο αλλά και πως γιορτάζονται τα Χριστούγεννα στον κόσμο καθώς και να στολίσουν το «δέντρο των ευχών» με έναν μοναδικό τρόπο.

Να επισημάνουμε ότι η συμμετοχή ήταν περιορισμένη λόγω covid-19 και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τις Χριστίνα Νικολοπούλου και Αλεξία Φάκου που βοήθησαν εθελοντικά η καθεμιά με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο για να βγει αυτή η υπέροχη δράση στο πανέμορφο Αρχοντικό του Αιγίου.

Ανάλογη εκδήλωση, στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, 18:00 – 21:00, πάλι για παιδιά (από 6 ετών και πάνω) και με περιορισμένο αριθμό συμμετοχής λόγω covid-19. Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6947211653.

Στο κτίριο Παναγιωτόπουλου εφαρμόζονται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά του covid-19 τόσο για την ασφάλεια των επισκεπτών και όσο και των εργαζομένων του.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν την συμμετοχή σας

Για γονείς: σύμφωνα με τα νέα μέτρα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή, κατά την επίσκεψή σας στο χώρο θα πρέπει να επιδεικνύετε, μαζί με ταυτότητα:

(α) πιστοποιητικό εμβολιασμού τουλάχιστον 14 ημερών, ή (β) πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες από τη διάγνωση).

Τα παιδιά μπορούν, εναλλακτικά, να προσκομίζουν δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου 24ώρου.

– Υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους χώρους από επισκέπτες και εργαζόμενους.

– Τήρηση απόστασης 1,5 μέτρου.