Πλήθος επισκεπτών, κάθε ηλικίας, δέχεται το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο επιστρέφοντας για 11η χρονιά, σκορπίζοντας χαμόγελα και ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους.

Το πάρκο των Χριστουγέννων συνεχίζει τη λειτουργία του καθημερινά, με ελεύθερη είσοδο και με ωράριο λειτουργίας 10:00 – 22:00, έως και τις 8 Ιανουαρίου, ενώ για την εβδομάδα από την Δευτέρα 19 έως και την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, σας περιμένει ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων το οποίο έχει ως εξής:

Δευτέρα 19/12

10:00: Ο Άγιος Βασίλης έχει όρεξη να παίξει παιχνίδια στο Πάρκο των Χριστουγέννων! Πάμε να παίξουμε μαζί του!

10:00 & 18:00: Bazaar χριστουγεννιάτικο «Πάρε, Δώσε, Σώσε» από το 1ο Γενικό Λύκειο Αιγίου. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο «Make-A-Wish»(Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) και στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

18:30: Για πρώτη φορά ο διάσημος μάγος – ταχυδακτυλουργός Χουντίνι εμφανίζεται στο Πάρκο των Χριστουγέννων. Ο Χουντίνι θα παρασύρει μικρούς και μεγάλους με τα απίστευτα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα και το μαγικό του σόου!

Τρίτη 20/12

10:00: Επιμορφωτικό εργαστήρι Καραγκιόζη για παιδιά στο Θέατρο Σκιών στο Πάρκο των Χριστουγέννων!

16:30: Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Αιγιαλείας μεταφέρουν τα μαθήματά τους, στο Πάρκο των Χριστουγέννων. Συνεργαζόμενος φορέας Ν.Π.Δ.Δ. Αιγιαλείας.

17:00: Το εργαστήρι των Ξωτικών, το τμήμα Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αιγιαλείας με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και την ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, αγκαλιάζουν με δημιουργικές δράσεις τις μονογονεϊκές οικογένειες του Δήμου μας. Συμμετέχουν τα τμήματα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, ΔΙΕΚ Αιγίου.

18:00: Η Σταφιδούλα Νεράιδα των αμπέλων, φέτος τα Χριστούγεννα θα φορέσει τα καλά της. Μαγικό χορό θα στήσει μαγειρεύοντας για τα παιδιά της. Γεύση, άρωμα και γλυκά θα σκορπίσει και το πάρκο του Αιγίου θα γεμίσει. Περιμένει σας λέω με χαρά όλοι να την δοκιμάσουν και να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα γλυκά!
Consultant Chef Κωνσταντίνα Βούλγαρη–Κοντεσοπούλου – CVK GREEK FOOD CONSULTING.

Τετάρτη 21/12

10:30: Από τους μαθητές του 5oυ Δημοτικού Σχολείου Αιγίου θα παρουσιαστούν χριστουγεννιάτικα δρώμενα στο Πάρκο των Χριστουγέννων.

18:00: Παίζουμε παιχνίδια που έπαιζαν οι παλιότεροι. Κάθε παραδοσιακό παιχνίδι εκφράζει την εποχή και την κοινωνία που το δημιούργησε. Ελάτε να παίξουμε μαζί!

20:00: Η Σταφιδούλα Νεράιδα των αμπέλων, φέτος τα Χριστούγεννα θα φορέσει τα καλά της. Μαγικό χορό θα στήσει μαγειρεύοντας για τα παιδιά της. Γεύση, άρωμα και γλυκά θα σκορπίσει και το πάρκο του Αιγίου θα γεμίσει. Περιμένει σας λέω με χαρά όλοι να την δοκιμάσουν και να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα γλυκά!
Consultant Chef Κωνσταντίνα Βούλγαρη–Κοντεσοπούλου – CVK GREEK FOOD CONSULTING.