Το πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο έχει επιστρέψει για 12η χρονιά στον κήπο και την πλατεία Υψηλών Αλωνίων προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους. Ο θεσμός που έχει εδραιωθεί σαν ένα από τα πιο γνωστά Χριστουγεννιάτικα Θεματικά Πάρκα, προσελκύει επίσης και τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος μίλησε για τη φετινή διοργάνωση «Ονειροχώρα», στους τηλεοπτικούς σταθμούς Open και Mega, μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Πάρκου κ. Αλέξη Ασημακόπουλο. Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αιγιαλείας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Τώρα Μαζί του OPEN με τους Σπύρο Χαριτάτο και Ευλαμπία Ρέβη και την εκπομπή  Χαμογέλα και πάλι με τη Σίσσυ Χρηστίδου του Mega.

Το Πάρκο των Χριστουγέννων, ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους από το 2012 και φέτος παρουσιάζει μια επετειακή διοργάνωση, την «Ονειροχώρα», από τις 13 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου με δωρεάν είσοδο.

Ώρες λειτουργίας 10π.μ έως 10.μ.μ

Χρυσοί Χορηγοί: Εταιρία Αλουμινίων ΕΤΕΜ COSMOTE και 3Ε

Μεγάλοι Χορηγοί: Καλλιμάνης, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ, ΜΕΤΚΑ, ΕΡΓΟ ΚΑΤ, Επιμελητήριο Αχαΐας, ΔΙΕΚ Αιγίου Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας.

Συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου «Ο Αρίων», Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας και Νομικό Πρόσωπο Δήμου Αιγιαλείας.