Το Πάρκο των Χριστουγέννων και η μαγική «Ονειροχώρα» φτάνει στο τέλος του  ύστερα από μια εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση με χιλιάδες επισκέπτες, που «ταξίδεψε» μικρούς και μεγάλους σε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία από τις 13 Δεκεμβρίου.

Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου η αυλαία πέφτει για την «Ονειροχώρα», ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση!

Πρόγραμμα Σαββάτου 6 Ιανουαρίου

12:00: Οι ήρωες της Ονειροχώρας μαζί με τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, ψάχνουν μη τυχόν έχει μείνει κάποιο ξεχασμένο καλικαντζαράκι! Τα παιδιά τρέχουν να ζητήσουν από τον Άη Βασίλη ένα δώρο για όλους: να είναι κάθε μέρα Χριστούγεννα, κάθε μέρα γιορτή. Ελάτε να τον βρούμε και μαζί με τον Καλοκάντζαρο, τη Νιάνια και τον Εμπενίζερ, να το ζητήσουμε όλοι μαζί. Μια δράση με τον συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλο.

12:30: Το Πάρκο των Χριστουγέννων, κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και το φλουρί της βασιλόπιτας χαρίζει ένα τυχερό, πανέμορφο και εντυπωσιακό γούρι σε έναν τυχερό, για να του θυμίζει τις όμορφες στιγμές του ταξιδιού στην Ονειροχώρα

Οι Brazzy Opera, το σύνολο που αποτελείται από μουσικούς της εθνικής λυρικής σκηνής, μαζί με την Ευγενία Μπαλάφα στο τραγούδι

και την Φένια Μιχαηλίδη στο πιάνο, σας παρουσιάζουν μια χριστουγεννιάτικη συναυλία με διαδραστικό χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους!