Ο αγαπημένος θεσμός  του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου, επιστρέφει για 11η  χρονιά.

Το λατρεμένο παραμύθι του Κάρολου Ντίκενς με πρωταγωνιστή τον Σκρούτζ, ξετυλίγεται στον κήπο και την πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, με ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο δρώμενα, συναυλίες, ελληνικά παραδοσιακά παιχνίδια, παραστάσεις, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις.

Ή έναρξη για τη φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων με το άναμμα του εντυπωσιακού φωτισμού του Πάρκου, από τον δήμαρχο Αιγιαλείας.

Πρόγραμμα Έναρξης – Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Το παραμύθι ζωντανεύει και ο Σκρουτζ μας προσκαλεί στα εγκαίνια του Πάρκου των Χριστουγέννων! Αυτή τη χρονιά ο ουρανός θα φωτιστεί από τα φαναράκια, που όλοι μαζί θα πετάξουμε ψηλά και η μαγεία των Χριστουγέννων ξεκινάει! Σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική οργάνωση νεολαίας Action Team!

Η μαγεία συνεχίζεται με την σχολή χορού Bella’s, η οποία κέρδισε στο διαγωνισμό του μαγικού Dance Gala. Οι εντυπωσιακές, μικρές μας χορεύτριες, μας περιμένουν σε μια μαγευτική παράσταση! Σε χορογραφία της Εύας Παπαγιαννακοπούλου.

• Bazaar με χριστουγεννιάτικα είδη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα πραγματοποιηθεί και στο Αίγιο και συγκεκριμένα στο Πάρκο των Χριστουγέννων.

•  Bazaar χριστουγεννιάτικο από το 2ο Γυμνάσιο Αιγίου.

• Bazaar βιβλίων από την Χριστιανική Ένωση Αιγίου.

• Οι καλικαντζαρολογίες αναστατώνουν τους παρευρισκόμενους με τα κόλπα και τις σκανδαλιές τους. Ένας αγώνας για το ποιός θα κάνει το καλύτερο κόλπο και ποιός θα κερδίσει το μεγαλύτερο χειροκρότημα. Απίθανα ζογκλερικά κόλπα, τρελές ισορροπίες, show με φωτιές, παραδοσιακά κρουστά και πολύ γέλιο μας περιμένουν!

• Perfomance έκπληξη από την Αθηνά Δ. μαζί με τον μοναδικό Σκρουτζ Σπύρο Γεωργίου!

Το Πάρκο θα κρατήσει συντροφιά στους επισκέπτες του έως και τις 8 Ιανουαρίου, με πολλές δράσεις που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και θα προσφέρουν μια αξέχαστη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία με δωρεάν είσοδο για το κοινό.